polaroidalbum

Album TYPE C 🖼 💵 Price : RM 18 exclude postage 💡Fits 64 pcs standard polaroid . LIMITED STOCK ❗️❕ . SCREENSHOT AND WS US TO CHECK AVAILABILITY . Hurry up the stocks are running out fast! . #lullabyalbumpolaroid #albumpolaroid #albumpolaroidmurah #albumpolaroidmalaysia #albumgambar #albumcover #album #polaroidalbum #albuminstax #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia

Hi semua! ❤️ Nak order dan nak tahu bila barang awak akan sampai/di pos? - Sis akan sentiasa update untuk closed order dan bila postage untuk barang setiap kali pertukaran tarikh untuk postage! - Closed order : 22JULY Postage : 27JULY - Bagi yang nak barang awak sampai awal sebelum awak nak guna, sila order awal 1-2 minggu. Bukan apa, ramai yang minta urgent order tapi sis tak buat. Sis ada ramai customer bukan awak je tau. Jadi kalau nak order boleh order awal sebelum guna. - Kalau nak order & nak tahu bila closed order dan postage, korang boleh pegi ke instagram @minipolaroids.co sis akan sentiasa update postage dan bila closed order dekat bio. 😊 - Ada apa apa soalan/masalah & tak faham boleh terus ws sis! 😉 - Whatsapp: 01125059642 Whatsapp: 01125059642 #malaysiapolaroid #polaroidstyle #patternpolariod #printphoto #cucigambarmalaysia #cucigambarmurah #clips #cucigambar #printpolaroid #polaroidshop #polaroidalbum #polaroidprinting #polaroid #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia #polaroidoriginals #polariodshahalam #albumpolaroid #minipolaroid #malaysiapolaroid

Hi semua salam satu Malaysia! ❤️ Siapa kat sini gambar dia banyak tapi belum print/cuci lagi? Tak tahu nak print kat mana? - @minipolaroids.co menyediakan proses print gambar dengan harga yang berpatutan! Murah je tau! - Dengan setiap pembelian akan dapat free 1 set untuk 6 set keatas! 😱😱 Contoh: BELI 6 SET FREE 1 SET BELI 12 SET FREE 2 SET - Postage:: SEMENANJUNG RM8 SABAH & SARAWAK RM12 - Untuk orders: Whatsapp: 01125059642 Whatsapp: 01125059642 #polaroidprinting #polaroids #polaroid #polaroidmurah #polaroidmalaysia #polariodshahalam #sayajualpolaroid #malaysiapolaroid #minipolaroid #cucigambar #cucigambarmurah #cucigambarmalaysia #albumpolaroid #polaroidmurahmalaysia #polaroidoriginals #polariodshahalam #clips #polaroidshop #polaroidalbum #polaroidstyle #sayajualpolaroid #seksyen6shahalam #cucigambarmalaysia #booklaroid #booklaroids

Aloha New Release!💛 Mini Album Polaroid . Muat untuk 65 foto (1pcs untuk cover) . Tersedia warna : - Indi pink - Coral pink - Black - Skyblue - Mint - Yellow - Lemon Yellow - Black - Lavender . Harga : - Hanya Album + free 1 pcs polaroid cover : 70K - Harga Paket : PAKET 1 *Plain White* Album + 20foto (-antigores) : 85k Album + 40foto (-antigores) : 100k Album + Full (64)foto (-antigores) : 110k PAKET 2 *Plain White, Black* Album + 20foto (+antigores) : 90k Album + 40foto (+antigores) : 110k Album + Full (64)foto (+antigores) : 125k PAKET 3 *Mix Plain White, Black, SkyBlue, Airmail, Minion* Album + 20foto (character) : 95k Album + 40foto (character) : 115k Album + Full (64)foto (character) : 130k . . GET FREE : - 1pcs Polaroid Photo Cover . ++GET FREE : (Apabila membeli paket) - 1pcs Polaroid Photo Cover - Random : Wooden Clip/Sticker/PolaroidCover #Scrapframe #scrap #frame #craft #crafting #scrapframemurah #scrapframejakarta #shabbychic #popup #popupmurah #popupjakarta #jakarta #tmii #kado #kadoulangtahun #hbd #kadoanniversary #anniversary #kadopernikahan #kadowisuda #wisuda #polaroidalbum #gift #kreatif #albumpolaroid #handmade #albumfoto #watercolour #diy #doityourself

🎉Bawah RM50 dah boleh print gambar kenangan atas photo canvas???? Fuhhh mana nak cari ni !!! Kami punya canvas dah la berkualiti, murah pulak tu. Rugi Tak print tau!!! ✨MATERIAL : PVC CANVAS 📸 Saiz Dan Harga Photo Canvas : 🔥 8"x10" - RM24.00 🔥 10"x10" - RM25.00 🔥 12 x12" - RM32.00 🔥 12"x16" - RM35.00 🔥 12"x18" - RM37.00 🔥 14"x14" - RM38.00 🔥 16"x16" - RM40.00 🔥 16"x20" - RM45.00 🔥 18"x18" - RM42.00 🔥 18"x24" - RM47.00 🔥 22"x30" - RM65.00 🔥 24"x36" - RM75.00 *HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD www.wasap.my/60167453959 (fitrah) #polaroidmini  #polaroid  #polaroidmurah #polariodfree  #instaxmini  #polaroidmalaysia  #polaroidfilm  #polaroidprinting #banting  #polaroidbanting  #malaysia  #viral #viralmalaysia  #polaroidalbum #polaroidalbummurah  #instagram  #instafamous #ootd #photocanvasmurah #photocanvas #photocanvasmalaysia